• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
atc-eurosafe-zwolle.jpg
Gerben Pol
Gerben PolAuthorized Trainer
Gerben Pol
Gerben PolAuthorized Trainer
Gerben Pol, BIM-Coördinator bij Eurosafe Solutions BV en verantwoordelijk voor het strategische BIM-beleid van Eurosafe Solutions. Hij faciliteert de engineers met passende hard- en software en geeft hen training om optimaal met SketchUp Pro te werken. Zo zijn zij in staat om een volledige partner te zijn in het gehele BIM proces van hun klanten. Hij is leergierig en continue geactiveerd om het BIM proces te vergroten en te evolueren. Volgens Gerben is BIM geen simpele 3D omgeving, maar omvat het veel meer dimensies en biedt het legio voordelen en geweldige kansen voor nu en zeker in de toekomst.

ES Academy, onderdeel van Eurosafe Solutions Group, is een SketchUp Authorized Training Centre. Wij hebben een Lesprogramma in een Elektronische Leerweg Omgeving (ELO) ontwikkeld voor de cursussen SketchUp Basis en SketchUp voor gevorderden. Welk niveau u ook heeft, er is altijd een passende training. Zo komt u altijd voorbereid op onze aansluitende praktijktraining, en kunnen wij meer diepgang bieden.

Onze Sketchup opleidingen verzorgen wij in de regio Zwolle in samenwerking met het Cibap Next. Het Cibap is een toonaangevende vakschool, waar talentvolle studenten worden uitgedaagd uit te blinken als toekomstig beroepsbeoefenaar. Het Cibap verbindt zich actief met de omgeving en de samenleving vanuit de overtuiging dat een ‘op beroepsinhoud gebaseerd netwerk’ een meerwaarde heeft voor het onderwijs. Cibap Next is de creatieve partner wat betreft volwassen onderwijs, en heeft ook als missie om die creativiteit te ontketenen.

Onze trainer werkt dagelijks met SketchUp en heeft zodoende veel praktijkervaring en tijdens de cursus duidelijke voorbeelden. Heeft u ondersteuning nodig met een vraagstuk of een project? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een Lesprogramma in een Elektronische Leerweg Omgeving (ELO) ontwikkeld voor de cursussen SketchUp Basis en SketchUp voor gevorderden. Welk niveau u ook heeft, er is altijd een passende training. Zo komt u altijd voorbereid op onze aansluitende praktijktraining, en kunnen wij meer diepgang bieden.

Na de Basis- en Gevorderden training kunt u uzelf uitdagen en verder specialiseren door het volgen van gerichte Pro deelkwalificaties zoals onder andere:

  • BIM
  • Automatisering
  • Rendering
  • LayOut

Onze trainer werkt dagelijks met SketchUp en heeft zodoende veel praktijkervaring en tijdens de cursus duidelijke voorbeelden. Heeft u ondersteuning nodig met een vraagstuk of een project? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

ES Academy
Locatie Zwolle
Conradstraat 15
8013 RN Zwolle
Bel +31 (0)38 467 19 10
Mail trainingen@eurosafesolutions.com