• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
c3a-nieuw.jpg
C3A en de C3A-Userclub vormt al sedert 1986 een vereniging in Vlaanderen van en voor bouwprofessionals die de hedendaagse informatica-instrumenten optimaal willen integreren in hun bouwpraktijk. Bouwprofessionals kunnen voor hun IT-oplossing bij C3A terecht voor advies, geschikte software en hardware, opleiding en blijvende ondersteuning. Naast Microsoft Office en vooral de Autodesk grafische software verzorgt C3A al vanaf 2005 ook heel wat ondersteuning rond SketchUp Pro: jaarlijks worden een tiental tweedaagse cursussen SketchUp Pro voor SketchUp-starters verzorgd, samen met regelmatige introductie- en vervolmakings-workshops. Naast een gestroomlijnde werkmethodiek met de bijhorende Nederlandstalige handleidingen stelt C3A ook een uitgebreide gelocaliseerde SketchUp-bibliotheek beschikbaar aan alle C3A-SketchUp-users.
Sedert 2006 wordt heel regelmatig, bijna iedere maand, een tweedaagse cursus SketchUp Pro bij C3A verzorgd. Op twee dagen kunnen we de meeste SketchUp Pro vaardigheden via een reeks heel praktische oefeningen doornemen. Aanvullend op de SketchUp-cursus wordt ook regelmatig een V-Ray cursusdag verzorgd: via de V-Ray plugin is Renderen met verlichting en reflecties in SketchUp zelf mogelijk, om snel prachtige fotorealistische scenes te creëren!
C3A
Tramstraat 57
B 9052 GENT-ZWIJNAARDE
Bel 09 2202 101
Mail info@C3A.be
Jos Vandamme
Jos VandammeAuthorized Trainer
Jos Vandamme
Jos VandammeAuthorized Trainer
Jos Vandamme is al sedert 2005 SketchUp Pro en V-Ray trainer. Jos is oprichter en manager bij C3A en verzorgt ook allerlei toepassingsgerichte IT-opleidingen met Office en de Autodesk-software (steeds meer BIM-met-Revit). Door het verzorgen van diverse C3A-opleidingen (zowel cursussen administratieve toepassingen met Word en Excel, opleidingen CAD met AutoCAD, Architectural Desktop en 3D Studio, Revit, en allerhande workshops) is er een permanent contact met de vele C3A-Userclubleden.

Tomas Navratil
Tomas NavratilAuthorized Trainer
Tomas Navratil
Tomas NavratilAuthorized Trainer
Tomas Navratil is praktijklector digitale voorstellingstechnieken bij de Hogeschool Gent, afdeling interieurvormgeving met lesopdracht: het aanleren van AutoCAD (2D, 3D), 3D Studio, SketchUp Pro, V-Ray en andere beeldverwerkingsprogramma’s, het begeleiden van atelieropdrachten en het eindwerk naar de wijze van (virtuele) voorstelling toe en het onderhouden van het computerpark.