• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
sketchup-studio.jpg
Matthijs Kraan
Matthijs KraanAuthorized Trainer
Matthijs Kraan
Matthijs KraanAuthorized Trainer
Matthijs Kraan is sinds 2007 zelfstandig architect en verzorgt de meeste trainingen voor SketchUp Studio. Hij staat bekend om zijn rustige heldere uitleg, praktische insteek met hier en daar een vleugje subtiele humor; heeft geduld met de cursist en weet voor ieder niveau het maximale rendement te behalen.

Bij SketchUp Studio krijg je een kijkje in de keuken van een architectenbureau dat het veelzijdige en vooral leukste tekenprogramma aller tijden gebruikt. We gebruiken SketchUp van stoel tot stad, dus iedereen is welkom; van diepzeelasser tot landschapsontwerper en van architect tot meubelmaker. Naast de basistraining bieden we ook diverse vervolgtrainingen aan als het fotorealistisch renderen en het presenteren van je ontwerp als een professional. We verzorgen trainingen op onze eigen goed bereikbare locatie in Alphen aan den Rijn, maar komen indien gewenst ook graag bij jouw bedrijf op bezoek voor een cursus op maat. Wij zorgen voor een computer met SketchUp Pro, enthousiaste trainer en niet te versmaden lunch.

SketchUp
In twee dagen leer je meer dan alleen de basis. Je bent in staat om een idee om te zetten naar een aantrekkelijk, helder en goed gestructureerd 3D model. We beginnen met het tekenen van een lijn en eindigen met o.a. animaties, fototexturen en schaduwstudies.

LayOut
Presenteer je model als een professional. Gebruik één model voor aanzichten, doorsneden en perspectieftekeningen; kleed deze aan met o.a. maatvoering, teksten en presenteer in je eigen huisstijl. Print je werk op A0 of juist in boekvorm. Na één dag cursus kun je niet meer zonder LayOut.

Vervolgcursus
Bij deze ééndaagse cursus kijken we naar de nieuwste features van SketchUp en breiden we de functionaliteit uit met plugins. We laten zien hoe je zelf kunt zoeken op handige tools en behandelen onze meest geliefde uitbreidingen. Aan het einde van deze cursus ben je in staat om sneller, slimmer en complexer te modelleren dan ooit tevoren.

Naast verschillende trainingen SketchUp Pro verzorgen wij ook nog de cursus 'Renderen met SU Podium'.

SketchUp Studio
A. van Leeuwenhoekweg 38b10
2408 AN ALPHEN AAN DEN RIJN
Bel 0172 478 560
Mail info@sketchupstudio.nl