• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
atc-visual-sketchexpert-rotterdam.jpg
Maarten Pontier
Maarten PontierAuthorized Trainer
Maarten Pontier
Maarten PontierAuthorized Trainer
Onze SketchUp Expert is Maarten Pontier. Een betrokken en enthousiaste docent die het beste uit zijn SketchUp leerlingen naar boven haalt. Maarten denkt met je mee en zorgt voor een ontspannen sfeer. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele cursisten die je zijn voorgegaan, ben je verzekerd van een goede SketchUp training.

Welkom bij SketchExpert

We zijn een familiebedrijf wat al meer dan 10 jaar actief is. We bieden training, visualisaties en software. Je kunt dus bij ons terecht voor al je 3D wensen.

SketchExpert.com is SketchUp geautoriseerd trainer. Al onze trainingen zijn zo samengesteld dat je snapt hoe de software werkt en denkt, zodat je zelf goede en gestructureerde 3D tekeningen kunt maken.

Ons cursuspakket bevat de SketchUp basiscursus van 3 volle dagen, de SketchUp vervolg-en Layout cursus, een Booster cursus en een Enscape 3D tekentraining. De cursusonderdelen zijn los te volgen, maar ook als opleiding SketchExpert | Basis 3D tekenen en renderen.

Onze mensen werken dagelijks met SketchUp en hebben veel praktijkervaring. Naast trainingen kunnen we je daardoor blijven ondersteunen in je projecten. Of het nu een 3D halffabrikaat of fotorealistische tekening is, wij helpen je de beste kwaliteit te leveren. Bovendien bieden we je als one-stop-shop ook SketchUp Pro licenties aan en render plugins zoals Enscape, V-Ray, Lumion en SU Podium.

Neem contact met ons op om je wensen met ons door te nemen. We trainen zowel klassikaal als InCompany.

Hartelijke groet,

Namens het team van SketchExpert,

Maarten Pontier

SketchExpert.com is het adres voor SketchUp cursussen. Wij verzorgen SketchUp trainingen voor bedrijven en particulieren. De cursus is klassikaal, privé of op locatie te volgen. Met een heldere uitleg, enthousiaste docenten en handige tools leren wij je jouw ideeën vakkundig in 3D te visualiseren. Je werkt op je eigen laptop. Alle cursussen zijn inclusief studiemateriaal en certificaat van deelname.

  • SketchUp basiscursus: in 3 dagen de essentiële basis
  • SketchUp gevorderdencursus: 2 dagen de diepte in
  • SketchUp privé training: helemaal afgestemd op jouw wensen
  • SketchUp InCompany: wij trainen de medewerkers in jouw bedrijf
  • Enscape Basiscursus: Klaar voor de volgende stap? In de Enscape basiscursus gaan we aan de slag met het toevoegen van fotorealisme in je SketchUp tekening.

SketchExpert.com
Rotterdam Building
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam
Bel 033 – 20 221 77
Mail info@sketchexpert.com