• +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Doesum Eindhoven
Doesum is partner bij al uw softwarevragen. Met unieke ondersteuningsdiensten, cursussen op maat èn klassikaal, advies- en levering van software en zelfs het meewerken aan uw projecten. Eén loket voor al uw vragen en kostenbesparingen. Gericht op professioneel gebruik door zelfstandigen en bedrijven, onderwijs, overheden en ngo’s. Doesum is tevens o.a. Adobe Authorised Training Centre. Dit is voor veel bedrijven een waardevolle samenhang in creativiteit en techniek. Werkgebied: heel Nederland en België.

Uw wensen en projecten centraal

Bij Doesum draait alles om uw wensen en projecten, groot of klein. Wij zijn uw ideale partner om u de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Van ruimtelijke ordening en buitenruimte in 3D tot interieur- en showroomdesign voor presentaties, wij hebben de juiste cursus voor u.

Breed cursusaanbod

Wij bieden diverse cursussen aan, waaronder:

 • Basis SketchUp Pro & Studio cursussen: Leer de basisprincipes van SketchUp en krijg grip op de tools die uw projecten tot leven brengen.
 • Gevorderde expertise: Voor wie verder wil gaan dan de basis, bieden wij cursussen in o.a. render plugins, workflowoptimalisatie, en integratie met pakketten van o.a. Adobe en Autodesk.

Maatwerk en kwaliteit

Bij Doesum geloven we in maatwerk:

 • Heldere leerdoelen: Vooraf spreken we duidelijke leerdoelen af die passen bij uw behoeften.
 • Strikte selectie van trainers: Onze trainers zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en worden doorlopend geëvalueerd.
 • Afstemming op uw wensen: Uw cursusprogramma en leerdoelen worden volledig afgestemd op uw wensen en noden.

Ondersteuning bij licentieaankoop

Bij Doesum kunt u ook terecht voor advies en ondersteuning bij de aankoop van licenties. Dit biedt u meerdere voordelen:

 • Eén loket voor softwarevragen: Gemak en verbeterd beheer door één aanspreekpunt.
 • Prijsvoordeel: profiteer van aantrekkelijke prijzen dankzij inkoop- en combinatievoordeel.

Samenwerking en ontwikkeling

Wij denken graag met u mee om elke situatie te optimaliseren.

 • Mee-ontwikkelen van uw werk: Denk aan het opstellen van templates, basistekeningen of het uitvoeren van gevorderde werkzaamheden.

Doesum blijft ook hierin uw beste aanspreekpunt voor al uw professionele behoeften.

DOESUM software + support
Tel. 088-008 0000
sketchup@doesum.nl
Rivium Promenade 178

2909 LM RotterdamAlle trainingen: heel Nederland en België

Locaties Klassikale trainingen:

 • Radarweg 29, 1043 NX Amsterdam
 • Weena 505, 3013 AL Rotterdam
 • Oude Middenweg 17, 2491 AC Den Haag
 • Atoomweg 50, 3542 AB Utrecht
 • Stratumsedijk 23D, 5611 NA Eindhoven
 • Laan van de Vrijheid 91, 9728 GA Groningen
Karel
KarelAuthorized Trainer
Karel
KarelAuthorized Trainer
Karel is een echte praktijkman, met een voorliefde voor de menselijke interactie. Tijdens het overdragen van kennis is hij zeer geduldig en zorgvuldig. Ook kent hij de workflow van creatieve ontwerpstudio’s en specialisten op het gebied van 3D-printen, interieurdesign, tuinontwerp, bouwaannemingen. Een bedreven vakman met een buitengewoon sociale antenne. Zowel ervaren in het gebruik van SketchUp als in praktijkgebruik van aanverwante applicaties en tools.

Stevan
StevanAuthorized Trainer
Stevan
StevanAuthorized Trainer
Stevan is een ervaren SketchUp-tekenaar met meer dan 10 jaar ervaring als freelancer, waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs en stands. Zijn passie voor SketchUp is duidelijk merkbaar, en hij staat bekend als een enthousiaste en gedreven expert. Bij zijn kennismaking met SketchUp werd Stevan meteen aangetrokken door de gebruiksvriendelijkheid ervan. "Het is en blijft geweldig om meteen in 3D te zien wat je eigenlijk aan het doen bent," zegt hij enthousiast. De aantrekkingskracht van Stevan's SketchUp-cursus ligt in het vermijden van overmatige droge theorie. Vanaf de eerste lesdag ga je direct aan de slag met het daadwerkelijk creëren van iets, waarbij je spelenderwijs vertrouwd raakt met de verschillende gereedschappen. Op deze manier leer je snel en op een ontspannen en informele wijze.