• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Doesum Eindhoven
Karel
KarelAuthorized Trainer
Karel
KarelAuthorized Trainer
Karel is een echte praktijkman, met een voorliefde voor de menselijke interactie. Tijdens het overdragen van kennis is hij zeer geduldig en zorgvuldig. Ook kent hij de workflow van creatieve ontwerpstudio’s en specialisten op het gebied van 3D-printen, interieurdesign, tuinontwerp, bouwaannemingen. Een bedreven vakman met een buitengewoon sociale antenne. Zowel ervaren in het gebruik van SketchUp als in praktijkgebruik van aanverwante applicaties en tools.

Doesum is partner bij al uw softwarevragen. Met unieke ondersteuningsdiensten, cursussen op maat èn klassikaal, advies- en levering van software en zelfs het meewerken aan uw projecten. Eén loket voor al uw vragen en kostenbesparingen. Gericht op professioneel gebruik door zelfstandigen en bedrijven, onderwijs, overheden en ngo’s. Doesum is tevens o.a. Adobe Authorised Training Centre. Dit is voor veel bedrijven een waardevolle samenhang in creativiteit en techniek. Werkgebied: heel Nederland en België.

Doesum organiseert compleet verzorgde cursussen, inclusief gebruik van Doesum Mac en Windows cursuscomputers. Uw eigen machines en bestanden gebruiken is natuurlijk ook prima. Van ruimtelijke ordening en buitenruimte in 3D tot en met interieur- en showroomdesign, Doesum helpt u met elk specialisme.

Van basiscursussen SketchUp Pro & Studio tot en met geavanceerde maatwerktrajecten met render plugins, in samenhang met pakketten van o.a. Adobe en Autodesk en gericht op uw leerdoelen en workflow. Zowel online als klassikaal (zie www.doesum.nl/cursussen), op uw werkplek of op een Doesum cursuslocatie.

Doesum trainers zijn strikt getoetst op inhoudelijke en didactische kwaliteit en doorlopend gemonitord en begeleid. Cursusprogramma en leerdoelen worden altijd volledig afgestemd op uw wensen in voorafgaand overleg met de trainer.

DOESUM software + support
Tel. 088-008 0000
sketchup@doesum.nl
Rivium Promenade 178

2909 LM RotterdamAlle trainingen: heel Nederland en België

Locaties Klassikale trainingen:

  • Radarweg 29, 1043 NX Amsterdam
  • Marten Meesweg 10, 3068 AV Rotterdam
  • Oude Middenweg 17, 2491 AC Den Haag
  • Atoomweg 50, 3542 AB Utrecht
  • Stratumsedijk 23D, 5611 NA Eindhoven
  • Laan van de Vrijheid 91, 9728 GA Groningen