• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
atc_cadstunter_bodegraven_visual.jpg
Nick Nijmeijer
Nick NijmeijerAuthorized Trainer
Nick Nijmeijer
Nick NijmeijerAuthorized Trainer
Ik ben Nick Nijmeijer en specialist in het digitaliseren, optimaliseren en automatiseren van jouw proces met het 3D tekenprogramma SketchUp Pro. In 2015 ontdekte ik tijdens mijn HBO studie hoe ingewikkeld bedrijven in de bouw hun proces aansturen. Toen ontstond de motivatie om voor hen het proces efficiënt en toegankelijk te maken. Sinds 2016 maak ik gebruik van het 3D tekenprogramma SketchUp Pro. Als allereerste Nederlander ben ik gecertificeerd 3D Warehouse content developer en consultant en voldoe ik aan de hoge kwaliteitseisen die Trimble stelt aan SketchUp docenten. Hiermee verzeker jij jezelf dat je bij CAD Stunter de juiste kennis meekrijgt om goed van start te gaan met SketchUp Pro.


Al meer dan 10 jaar verzorgt CAD Stunter een breed scala aan klassikale trainingen voor professionals die werkzaam zijn in de bouw- en infrastructurele sector. Onze trainingen zijn praktijkgericht en door het kleine aantal deelnemers (max. 8) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij beschikken over 3 SketchUp Authorized Training Centers (ATC) verdeeld over 2 locaties, Oss en Bodegraven, die uitstekend bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. De leslokalen zijn ruim van opzet en uitgerust met supersnelle HP Workstations waar u uw lesstof comfortabel op kunt oefenen. Voor de cursus zelf hoeft u niets mee te nemen, wij zorgen voor Nederlandstalig cursusmateriaal, notitieblok met pen en een heerlijke lunch. Tot slot ontvangt u aan het einde van de cursus een officieel ‘ SketchUp Pro certificaat van deelname’. Heeft u na de cursus nog vragen? Bij CAD Stunter is dat geen probleem: ook nadat u de cursus hebt afgerond, blijven wij u ondersteunen.

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze cursussen dat wij als enige een tevredenheidsgarantie durven af te geven: “Als u na afloop van de cursus niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!”.

Cursuslocatie Bodegraven
Tolnasingel 1
2411 PV, Bodegraven

SketchUp Pro is erg populair bij architecten en ontwerpers. Niet zo vreemd, gezien het algemene gebruiksgemak van SketchUp Pro en het feit dat de applicatie erg gericht is op het ontwerpproces. Wilt u het maximale uit SketchUp Pro halen, dan is een basiscursus echter onontbeerlijk. Tijdens de 'SketchUp Pro - Basiscursus incl. BIM' leert u niet alleen alle basistechnieken, maar ook hoe SketchUp Pro in het BIM werkproces wordt toegepast. Na de cursus kunt u professioneel met SketchUp Pro werken en begrijpt u hoe SketchUp Pro onderdeel van het BIM werkproces kan zijn.

  • Officieel Trimble SketchUp ATC (Authorized Training Center)
  • Praktijkgericht, integratie met BIM;
  • Op maat gemaakt Nederlandstalig lesmateriaal;
  • Veel persoonlijke aandacht voor cursisten;
  • 100% Tevredenheidsgarantie;
  • Ondersteuning na afloop van de cursus.


CAD Stunter
Postbus 511
5340 AM Oss
Tel: +31 (0)85 065 6600
E-mail: info@cadstunter.nl