• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
enyacad.jpg
Nicoline van der Henst
Nicoline van der HenstAuthorized Trainer
Nicoline van der Henst
Nicoline van der HenstAuthorized Trainer
Nicoline van der Henst is een energieke, creatieve, driedimensionaal denkende dame met een positieve enthousiaste levenshouding. Haar kracht is om trainingsstof zo samen te vatten en te versimpelen dat iedereen het begrijpt. Al op de TU Delft Bouwkunde studeerde ze in de negentiger jaren als een van de eerste met een eervolle vermelding af door haar afstudeerwerk twee- en driedimensionaal te presenteren via computers en zich te richten op aanpasbaar, milieuvriendelijk en kostenbewust bouwen. Door jarenlange opgebouwde praktische ervaring in de architectuur en interieur, meubelbouw, productontwikkeling en inrichting van de buitenruimte en door het maken van video- en animatieproducties werd zij gevraagd om haar computerkennis te delen.

EnyaCAD bestaat sinds 1991. Vanaf 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van specifieke, praktijkgerichte Vectorworks, SketchUp, SU Podium, V-Ray, CINEMA 4D en Adobe trainingen. Wij hebben afgelopen 22 jaar heel veel bedrijven training gegeven en sinds 2006 ook in SketchUp. EnyaCAD is een trainingscentrum op loopafstand gelegen vanaf Centraal Station Rotterdam met een parkeergarage (met oplaadpunten) binnen 150 meter van de trainingsruimte. Al 22 jaar heeft EnyaCAD bewust gekozen voor een gezellig sfeervol ingerichte trainingsruimte voor maximaal 5 cursisten. De trainer kan tijdens de training alle 27 inch computerschermen Apple of Windows van de cursisten zien, zodat de snelheid en instructies van de training afgestemd kunnen worden op de cursisten.

Door jarenlange opgebouwde praktische ervaring in de architectuur en interieur, meubelbouw, productontwikkeling en inrichting van de buitenruimte, zijn onze trainingen heel praktisch opgezet. EnyaCAD geeft Groepslessen aan maximaal 5 deelnemers  zodat de deelnemer eigen opdrachten kan meenemen naar de les. Onze bedrijfsleuze is: ”Hoe praktischer, hoe beter”.

Wij geven basistrainingen, gevorderde trainingen en Maatwerktrainingen in SketchUp Pro. En daarnaast trainingen in de renderpakketten zoals V-Ray en SU Podium en Artlantis.

Nadruk ligt tijdens de SketchUp trainingen op het goed en zo professioneel mogelijk opzetten van de 3D tekeningen. Juist gebruik van groepen, componenten en layers. We stemmen de training altijd af op de cursisten en hun vakgebieden, daardoor blijft de training zeer inspirerend en juist door het vakgerichte afgestemde onderwijs is de training zo terugverdiend en leuk om te volgen. Doordat wij meerdere software pakketten beheersen zoals Vectorworks, CINEMA 4D en de Adobe pakketten en SketchUp Pro en meerdere Render pakketten kunnen wij makkelijk linken leggen tussen programma’s en daardoor het uiterste uit het programma SketchUp Pro en de bijbehorende plug-ins halen.
EnyaCAD b.v.
Van Cittersstraat 44b
3022 LL ROTTERDAM
Bel 010 213 28 41
Mail contact@enyacad.nl