• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
sketchup3d.jpg
Peter Wuyts
Peter WuytsAuthorized Trainer
Peter Wuyts
Peter WuytsAuthorized Trainer
Meer dan 30 jaar geleden startte hij met het experimenteren met 3D op de Commodore 64. In zijn opleiding begin jaren 90, tuin en landschapsarchitectuur, tekende hij zijn ontwerpen al uit in 3D en ging hij deze renderen. In augustus 2000 ontdekte hij bij toeval SketchUp. Toen hij in 2004 zijn eigen onderneming See3d.be oprichtte, is hij ook gestart met het verdelen van SketchUp in België en Nederland. Vanaf 2005 startte hij met het geven van individuele opleidingen. De jaren ervoor ontwikkelde hij trainingsmateriaal en cursussen voor piloten en gaf hij daarin ook training.

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij verschillende vormen van SketchUp training. Er wordt vooral aandacht besteed aan het individuele aspect. We geven onze SketchUp trainingen dan ook steeds in beperkte groep met maximaal 4 deelnemers. Hiermee garanderen we individuele aandacht en voldoende ruimte voor vragen. Na het volgen van een opleiding sta je er bij ons niet alleen voor. We zorgen steeds voor support na de training! Wijzelf gebruiken SketchUp op dagelijkse basis in de praktijk en werken ook alleen maar SketchUp en de bijpassende plug-ins en tools. Wij zijn je SketchUp Expert!
Wil jij ook leren hoe jij correct en snel met SketchUp kan gaan werken? Wil jij ontdekken hoe je SketchUp kan gebruiken en leren dat het de enige tool is die je misschien nog nodig hebt om zowel al je 3D als 2D materiaal te creëren? Dan kom je onze 2 daagse SketchUp Pro cursus volgen. Tijdens deze 2 dagen leren wij je de juiste basis van SketchUp! Zodat je modellen ook correct bruikbaar zijn buiten SketchUp, zoals om te renderen, 3D printen of CNC gebruik. Op dag 1 gaan we alle tools en functies leren ontdekken en op dag 2 is het dan vooral het praktische plaatje zoals hoe we ons SketchUp model gaan voorbereiden om plannen, aanzichten, snedes en dergelijke te maken met Layout. Na de opleiding kan je nog 6 maanden bij ons terecht voor ondersteuning. Onze 2 daagse is geschikt voor iedereen, ben je nu totaal nieuw of gebruik je SketchUp al jaren.
SketchUp3D.be
Canadadreef 26
B 2270 HERENTHOUT
Bel +32(0)14 39 55 40
Mail info@see3d.be