• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
design8.jpg
Martha Dijkstra-Maatkamp
Martha Dijkstra-MaatkampAuthorized Trainer
Martha Dijkstra-Maatkamp
Martha Dijkstra-MaatkampAuthorized Trainer
Martha is een echte duizendpoot als het aankomt op de kennis van SketchUp Pro: elk knopje en vele plugins zijn haar bekend. Haar ervaring met 3D software en SketchUp Pro dateert al reeds uit haar studietijd, waar ze Bouwkunde aan de TU Delft studeerde. Martha is werkzaam voor SketchUp Pro importeur Design8 bv en is daarom (bijna) elke werkdag bezig met dit 3D ontwerppakket, als trainer dan wel als support engineer. Naast SketchUp Pro is Martha een kei in fotorendering en is ze inmiddels V-Ray Licensed Trainer voor o.a. V-Ray for SketchUp.

Bij SketchUp Pro importeur Design8 kennen we alle ins en outs van onze software. Daar staan we voor. Het is de manier om u de service te bieden die u wenst. Doordat we alle kennis in huis hebben, kunnen we ook verschillende soorten training bieden. Van het starten met het pakket tot het dieper induiken op de software; Design8 biedt altijd een training die bij u past. Volgt u een training in ons Authorized Trainingscentrum, dan weet u zeker dat deze training wordt uitgevoerd volgens de normen van de fabrikant. Door onze kennis van de software hebben we in onze carrière al enkele aansprekende certificaten weten te bemachtigen, waaronder het SketchUp Authorized Training Center (sinds 2007).
Bij Design8 bieden wij voor SketchUp Pro diverse maatwerktrainingen. Als u op zoek bent naar een maatwerktraining, kunnen wij in (bijna) al uw behoeften voorzien. Dit komt omdat u bepaalt wat de inhoud van de training is en dat de training volledig op uw werkzaamheden is afgestemd. Kiest u liever voor een training met vaste onderwerpen, dan kunnen wij hierin ook voorzien:
  • SketchUp Pro Introductietraining - 1 dag
  • SketchUp Pro Basistraining - 2 dagen
  • SketchUp Pro Vervolgtraining - 1 dag
  • SketchUp Pro Aanvullende training - 1 dag
  • LayOut Training - 1 dag
Design8 bv
Edisonstraat 24
4004 JL TIEL
Bel +31 (0)344 577 884
Mail info@design8.eu