• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
sketchupexpert-visual.jpg
Maarten Pontier
Maarten PontierAuthorized Trainer
Maarten Pontier
Maarten PontierAuthorized Trainer
Onze SketchUp Expert is Maarten Pontier. Een betrokken en enthousiaste docent die het beste uit zijn SketchUp leerlingen naar boven haalt. Maarten denkt met je mee en zorgt voor een ontspannen sfeer. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele cursisten die je zijn voorgegaan, ben je verzekerd van een goede SketchUp training.

SketchExpert.com is een SketchUp Authorized Training Center en verzorgt verschillende levels van trainingen voor mensen die SketchUp willen leren. Onze medewerkers werken dagelijks met SketchUp en hebben veel praktijkervaring. Naast trainingen kunnen we je daardoor blijven ondersteunen in je projecten. Of het nu een 3D halffabrikaat of fotorealistische tekening is, wij helpen je de beste kwaliteit te leveren. Bovendien bieden we je als one-stop-shop ook SketchUp Pro licenties, render plugins (onder andere V-Ray en SU Podium) en randapparatuur aan.
SketchExpert.com is het adres voor SketchUp cursussen. Wij verzorgen SketchUp trainingen voor bedrijven en particulieren. De cursus is klassikaal, privé of op locatie te volgen. Met een heldere uitleg, enthousiaste docenten en handige tools leren wij je jouw ideeën vakkundig in 3D te visualiseren. Je werkt op je eigen laptop. Alle cursussen zijn inclusief studiemateriaal en certificaat van deelname.
  • SketchUp basiscursus: in 3 dagen de essentiële basis
  • SketchUp gevorderdencursus: 2 dagen de diepte in
  • SketchUp privé training: helemaal afgestemd op jouw wensen
  • SketchUp InCompany: wij trainen de medewerkers in jouw bedrijf
SketchExpert.com
Amsterdamseweg 43
3812 RP AMERSFOORT
Bel 033 – 20 221 77
Mail info@sketchexpert.com