• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
construsoft-zevenaar-visual.jpg

Bij Construsoft geloven we dat we de bouw samen kunnen verduurzamen. We adviseren, ontzorgen en begeleiden bouwprofessionals op het gebied van digitalisering en automatisering.

We ondersteunen bouwbedrijven door geavanceerde software te ontwikkelen en leveren, uitgebreide support te bieden en onze kennis te delen. Dit betekent dat o.a. onze trainingen, inclusief die voor SketchUp Pro, specifiek zijn afgestemd op de behoeften en uitdagingen van professionals in de bouwindustrie. Je krijgt dus praktische en relevante kennis die je meteen kunt toepassen in je bouwprojecten, waarmee we jouw deuren openen naar een gedigitaliseerde bouwwereld met gestroomlijnde ontwerp- en bouwprocessen, optimale communicatie en samenwerking.

SketchUp Pro training – Bouw georiënteerd (2-daags)

Ben je klaar om je ontwerpen naar een nieuw niveau te tillen? Dan is onze tweedaagse basistraining voor SketchUp Pro precies wat je nodig hebt! We laten je kennismaken met alle gereedschappen die je nodig hebt om een compleet ontwerp in 3D uit te werken.

Waarom is onze training uniek? Omdat we ons richten op jouw specifieke behoeften in de bouwsector. Onze expertise en ervaring hebben ons geleid naar een op maat gemaakte training met praktische, bouw gerelateerde oefeningen. Hierdoor haal je het maximale uit de software en kun je direct aan de slag met jouw bouwprojecten.

De cursus begint met het technisch modelleren van geometrie. Geen zorgen, we loodsen je stap voor stap door de belangrijkste commando's, met extra aandacht voor een nauwkeurige en maatgebonden werkwijze. Je leert niet alleen de basisvaardigheden van de software, maar ook hoe je deze optimaal benut voor bouwkundige modellen. Het organiseren van een model in componenten via verschillende regelpanelen staat hierbij centraal. Op dag twee gaan we een stap verder. We laten je zien hoe je moeiteloos een gebouw opzet met behulp van referenties en gerichte tools. Daarbij wordt ook al rekening gehouden met de gewenste output, zoals tekeningen, animaties en BIM-integratie.

En het beste van alles? Deze training is geschikt voor beginners en voor iedereen die als eens heeft gewerkt met het programma. Dus zelfs als je al ervaring hebt met SketchUp Pro, zul je versteld staan van de waardevolle tips en tricks die je mee naar huis neemt. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze bouw georiënteerde SketchUp Pro training.

Construsoft NL
Hengelder 16
6902 PA ZEVENAAR
Bel (+31) 316 200 000
Mail info@construsoft.com
Frans van Bekkum
Frans van BekkumAuthorized Trainer
Frans van Bekkum
Frans van BekkumAuthorized Trainer

Als certified Trimble en SketchUp Trainer weet Frans hoe hij professionele trainingen kan verzorgen. Door een aantal jaren ervaring in het virtuele bouwen (BIM) kent Frans de vele details van het bouwproces en weet hij wat er gevraagd wordt van een BIM-engineer.

SketchUp is geweldige software om de eerste stappen te zetten in een overgang van 2D naar 3D. Maar ook de ervaren 3D-modelleur kan volledig los gaan met deze software. Frans denkt graag mee in oplossingen om het onmogelijke toch mogelijk te maken in deze veelzijdige software. Deze opgedane kennis en ervaring deelt Frans graag met zijn cursisten. Dit doet hij met veel enthousiasme en dit zorgt voor een plezierige en leerzame training.


Reint Kamp
Reint KampAuthorized Trainer
Reint Kamp
Reint KampAuthorized Trainer

Reint is een gedreven Authorized Trainer die de cursisten graag de principes van het 3D modelleren en de link met het informatiemodel wil bijbrengen. Als Support Engineer en een achtergrond in de bouw is hij oplossingsgericht en kijkt hij met een bouwtechnisch oog naar het modelleren.