• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
vmv.jpg
Ons trainingscentrum is gelegen in het hart van kennisstad Delft, uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. In onze cursusruimte werkt u zelf op een “state-of-the-art” laptop terwijl u meekijkt naar een projectie van het beeldscherm van de docent. Wij maken gebruik van een door ons zelf gemaakt cursusboek met heel veel afbeeldingen om u goed door de verschillende commando’s heen te loodsen. Voor de reguliere cursussen werken wij met maximaal 4 cursisten zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Tussen de middag gaan we samen uit eten zodat er ook tijd is om over andere dingen te praten.
Onze cursussen zijn gericht op optimalisatie van de mogelijkheden. Dit houdt in dat we onze cursisten inzicht bieden in de achterliggende gedachten. Weten aan welke touwtjes u moet trekken om precies te bereiken wat u wilt maakt dat u het programma echt de baas bent. Op deze manier hebben wij al heel veel gebruikers uit zeer verschillende disciplines een goede start gegeven. Wij geven les aan echte beginners tot aan zeer gevorderde gebruikers en helpen indien gewenst om een goede bureaustructuur op te zetten. Aansluitend kunnen cursisten altijd nog bij ons terecht om vragen te stellen. Tijdens de cursus ligt het accent op de organisatie van het model; een combinatie van componenten, lagen en materialen. Op deze manier maken we het model geschikt voor LayOut maar ook om te renderen en natuurlijk voor verdere technische uitwerking. Leer bij ons de model zo op te zetten dat uitwerking van grof naar fijn mogelijk is.
VMV cad-adviseurs bv
Nieuwe Plantage 28
2611 XJ DELFT
Bel 015 8876008
Mail info@vmv-cad.nl
Kees Veth
Kees VethAuthorized Trainer
Kees Veth
Kees VethAuthorized Trainer
Kees is als ontwikkelaar van werkmethodieken voor CAD en BIM voor Arkey en Adomi al sinds 1987 actief op het gebied van ICT voor architecten. De kennismaking met SketchUp in 2005 was liefde op het eerste gezicht. De menselijke interface van SketchUp in combinatie met een creatieve omgeving maakt het bijzonder geschikt gereedschap in het ontwerptraject. Zijn uitdaging is om met kennis van BIM SketchUp modellen zodanig op te bouwen dat ze niet alleen geschikt zijn voor communicatie en representatie maar ook als een bruikbaar startpunt voor de technische uitwerking.

Suzanne Smits-Kiep
Suzanne Smits-KiepAuthorized Trainer
Suzanne Smits-Kiep
Suzanne Smits-KiepAuthorized Trainer
Suzanne is zo vanuit de architectenpraktijk naar ons toegekomen. Zij beheerst SketchUp en alles daaromheen. Ook bij haar is een achtergrond van CAD en BIM merkbaar in de manier van werken met SketchUp; organisatie maakt een model werkbaar en bruikbaar. Een cursus van Suzanne is op z’n minst een uitdaging, zeg maar hard werken om haar bij te houden. Suzanne doet naast het modelleren met SketchUp ook het renderen en animeren met programma’s zoals Render(in) en Twinmotion.