• +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Categorie
Locatie
februari   2024
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

SketchUp Pro Gevorderden LayOut (2-Daags)

locatie_cibap

8 & 15 oktober 2024 - Tweedaagse SketchUp Pro Special: LayOut

Tijd: 09:00 - 17:00 uur (inclusief een heerlijke lunch)
Training Center: Cibap Next & ES Academy
Locatie: Yourmeeting | Dokter van Deenweg 162 | 8025 BM | Zwolle
Prijs: € 595,- excl. BTW voor: online leren (8-16 uur) + twee klassikale trainingsdagen (16 uur)
COVID-19: De tweedaagse 'SketchUp Pro Special: LayOut-training' is een combinatie van leren in je eigen online leeromgeving van Cibap Next en twee klassikale trainingsdagen op een fraaie locatie in Zwolle. Op deze locatie wordt voldoende afstand gegarandeerd zodat je ontspannen kunt deelnemen aan de klassikale trainingen van Cibap Next. We verdelen de twee klassikale trainingsdagen over twee weken, zodat je tussendoor alle tijd hebt om lekker te oefenen en je vragen aan je trainer kunt terugkoppelen tijdens de klassikale trainingsdagen. Uiteraard is de trainer bij tussentijdse vragen ook bereikbaar voor jou.Tweedaagse SketchUp Pro Special: LayOut
De training SketchUp Pro special LayOut kan gevolgd worden als de deelnemer de basis en gevorderden training afgerond heeft. In deze specialisatie van Cibap Next gaat jouw bedrijf ‘next level’ met het presenteren van een model! Aan het einde van de SketchUp special LayOut training is de deelnemer in staat om op meerdere manieren een project te presenteren, zoals werktekeningen (met detailleringen en moodboards) of een huisstijl. Jouw bedrijf kan het straks allemaal! Daarnaast is jouw organisatie straks in staat eigen templates te maken en een uittrekstaat in projecten te plaatsen.

In deze training gaan we onder andere in op:

 • Voorbereiden van projecten in SketchUp
 • Het toepassen van de juiste instellingen
 • Het gebruik van viewports en hoe deze te gebruiken
 • Het maken van gedetailleerde werktekeningen
 • Het maken van moodboards en presentaties voor social media
 • Het juiste gebruik van clipping mask
 • De theorie en het gebruik van Scaled drawing en hoe deze als export te gebruiken
 • Diverse export mogelijkheden
 • Hoe rapportages vanuit SketchUp gebruikt kunnen worden
 • Het werken in lagen
 • Het maken van eigen templates
 • En verder alle andere mogelijkheden wat LayOut zo’n interessante titel maakt!

Cibap Next stem vóór de start een persoonlijke ontwikkeldoel voor deze training af. Zo zijn we in staat de SketchUp Pro thuiswerkopdrachten volledig op maat aan te bieden met het oog op jouw (toekomstige) werkveld. Op deze manier creëren we een échte win-win situatie.

De SketchUp Pro LayOut special is blended learning:

 • 8 tot 16 uur leren in een eigen online leeromgeving van Cibap Next
 • Twee klassikale trainingsdagen in Zwolle incl. lunch

Voordat de deelnemers beginnen aan de klassikale trainingsdagen dienen ze eerst het online gedeelte te hebben afgerond. Zo hebben ze de basis van LayOut onder de knie. Twee weken voordat de fysieke trainingsdagen plaatsvinden krijgt iedere deelnemer toegang tot de online leeromgeving.

De trainer en trainingsmaterialen
De SketchUp Pro basistraining wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer van SketchUp Pro Nederland. Alle trainingsmaterialen, ook oefenbladen, worden online verstrekt. Als naslagwerk is het mogelijk om nog één jaar gebruik maken van de online leeromgeving van Cibap Next.

Softwareprogramma
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma is een eigen laptop, een tweede scherm (bijvoorbeeld een tablet) en een licentie van SketchUp Pro 2020 nodig. Mocht jouw bedrijf nog geen licentie hebben, dan is deze te bestellen via SketchUp Pro 2020 in de online leeromgeving van Cibap Next. De meerwaarde hiervan is dat de reseller (in het geval van Cibap Next is dit ITCAD) het eerste aanspreekpunt is voor support. Bijvoorbeeld bij installatie problemen of problemen die zich voordoen bij het gebruik van de software die leiden tot een crash, kun je contact met hen opnemen.

Nadat je aanmelding definitief is, ontvang je de inloggegevens van de online leeromgeving. Het tweede scherm heb je nodig voor het online gedeelte van de training. Zo kun je werken in de leeromgeving én tegelijkertijd werken in SketchUp Pro. Een stuk efficiënter.

Aantal deelnemers
Het aantal deelnemers is minimaal 6 tot maximaal 10 per training. Zo blijft de persoonlijke aandacht voor de deelnemers gegarandeerd. Vanuit Cibap Next én de trainer vinden wij dit ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling.

Startdatum trainingsaanbod SketchUp Pro LayOut
In eerste instantie kan iedereen zelf starten in de online leeromgeving van Cibap Next. Vervolgens ontvangen de deelnemers van ons de planning van de klassikale trainingsdagen in Zwolle.

Erkenning en waardering
Het is fantastisch dat jouw organisatie gaat investeren in groei en onderscheidend vermogen. De SketchUp Pro LayOut wordt door toetsing en autorisatie vanuit SketchUp Nederland afgerond. Deelnemers ontvangen van de trainer als afsluiting een Cibap Next badge / certificaat.

De kosten voor de SketchUp Pro LayOut zijn €595 per deelnemer:

 • Excl. 21% btw en licentie SketchUp Pro 2020.
 • Incl. eigen leeromgeving van Cibap Next en lesmateriaal
 • Incl. lunch tijdens de klassikale trainingsdagen

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen voor bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Interesse in SketchUp Pro LayOut of BIM training? Grijp deze kans:
Interesse in SketchUp Pro LayOut of BIM training? Heb je een prangende vraag? We horen het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent COVID-19.

Evenement-informatie

Startdatum 08-10-2024
Einddatum 15-10-2024
Max. deelnemers 10
Prijs per persoon €595,00
Locatie Zwolle - Cibap Next

Locatie-informatie - Zwolle - Cibap Next

Cibap Next (beste creatieve vakschool van Nederland) heeft in samenwerking met Eurosafe Solutions een trainingsaanbod SketchUp Pro ontwikkeld. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen:

SketchUp Pro specialisaties

Meer informatie: www.cibapnext.nl