• +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Categorie
Locatie
februari   2024
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

SketchUp Pro Gevorderden (2-Daags)

locatie_cibap

4 & 11 juli 2024 - Tweedaagse gevorderdencursus SketchUp Pro

Tijd: 09:00 - 17:00 uur (inclusief een heerlijke lunch)
Training Center: Cibap Next & ES Academy
Locatie: Yourmeeting | Dokter van Deenweg 162 | 8025 BM | Zwolle
Prijs: € 595,- excl. BTW voor: online leren (8-16 uur) + twee klassikale trainingsdagen (16 uur)
COVID-19: De SketchUp Pro gevorderdencursus is een combinatie van leren in je eigen online leeromgeving van Cibap Next en twee klassikale trainingsdagen op een fraaie locatie in Zwolle. Op deze locatie wordt voldoende afstand gegarandeerd zodat je ontspannen kunt deelnemen aan de klassikale trainingen van Cibap Next. We verdelen de twee klassikale trainingsdagen over twee weken, zodat je tussendoor alle tijd hebt om lekker te oefenen en je vragen aan je trainer kunt terugkoppelen tijdens de klassikale trainingsdagen. Uiteraard is de trainer bij tussentijdse vragen ook bereikbaar voor jou.SketchUp Pro gevorderden training

De SketchUp Pro training voor gevorderden kan gevolgd worden als de basistraining afgerond is. In deze Cibap Next training gaat jouw bedrijf de verdiepingsslag met jullie model maken. Aan het einde van dit programma zijn de deelnemers staat om meerdere materialen toe te voegen, te werken met schaduw en lichtinval en een semi- professioneel model in hun eigen stijl in te richten. Daarnaast is het mogelijk om door middel van scenes een model te animeren.

In deze Tweedaagse gevorderdencursus bespreken we onder andere:

 • Het instellen van de tijd en datum in het model, waardoor schaduwen en lichtinval mogelijk worden
 • Het animeren van een model door middel van scenes
 • De uitleg over verschillende extensies, waarom deze te gebruiken en deze toe te passen
 • Detailleringen laten zien doormiddel van doorsnedes
 • Het werken in tags (lagen) voor gevorderden
 • Selecteren voor gevorderden
 • Model structuur bekijken en bewerken door middel van gebruik van outliner: uitleg, de toegevoegde waarde en gebruik van outliner
 • De nut van een goede symmetrie en waarom voor- en achterkanten belangrijk zijn
 • Hoe je componenten dynamisch mee kan laten veranderen als de data aanpast wordt
 • Verschillende stijlen toepassen en aanmaken
 • De toegevoegde waarde van een face-me component en hoe dit aan te maken
 • Het overtrekken van een 2D foto en hoe deze omgezet kan worden naar een 3D-tekening
 • Het maken van landschappen in het model
 • De uitleg over de functie solid tools en waarom deze ontzettend handig is
 • Het genereren van uittrekstaten en waarom en hoe deze toe te passen is

Cibap Next stemt vóór de start een persoonlijke ontwikkeldoel voor deze training af. Zo zijn we in staat om de SketchUp Pro thuiswerkopdrachten volledig op maat aan te bieden met het oog op jouw (toekomstige) werkveld. Op deze manier creëren we een échte win-win situatie.

Voordat de deelnemers beginnen aan de klassikale trainingsdagen dienen ze eerst het online gedeelte te hebben afgerond. Zo hebben ze de basisvaardigheden onder de knie. Twee weken voordat deze fysieke trainingsdagen plaatsvinden krijgt iedereen toegang tot de online leeromgeving.

De SketchUp Pro gevorderden training is blended learning:

 • 6 à 8 uur leren in een eigen online leeromgeving van Cibap Next
 • Twee klassikale trainingsdagen in Zwolle incl. lunch

De trainer en trainingsmaterialen

De SketchUp Pro training voor gevorderden wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer van SketchUp Pro Nederland. Alle trainingsmaterialen, ook oefenbladen, worden online verstrekt. Na de laatste trainingsdag kunnen deelnemers nog gedurende 1 jaar gebruik maken van de eigen online leeromgeving van Cibap Next als naslagwerk.

Softwareprogramma

Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma is een eigen laptop, een tweede scherm (bijvoorbeeld een tablet) en een licentie van SketchUp Pro 2020 nodig. Dit kan reeds in het bezit zijn. Mocht dit (nog) niet het geval zijn dan kunnen deelnemers een licentie van SketchUp Pro 2020 bestellen in de online leeromgeving van Cibap Next. De meerwaarde hiervan is dat de wederverkoper (in het geval van Cibap Next is dit ITCAD) het eerste aanspreekpunt is voor support. Bijvoorbeeld bij installatie problemen of problemen die zich voordoen bij het gebruik van de software die leiden tot een crash, kun je contact met hen opnemen.

Nadat de aanmelding definitief is, ontvang je de inloggegevens van de online leeromgeving. Het tweede scherm is handig voor het online gedeelte van de training. Zo kun je werken in de leeromgeving én tegelijkertijd werken in SketchUp Pro. Een stuk efficiënter.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers per trainingsprogramma is minimaal 6 tot maximaal 10 deelnemers. Zo blijft de persoonlijke aandacht voor de deelnemers gegarandeerd. Vanuit Cibap Next én de trainer vinden wij dit ontzettend belangrijk voor jouw ontwikkeling.

Startdatum trainingsaanbod SketchUp Pro gevorderde training

In eerste instantie kunnen deelnemers zelf starten in de online leeromgeving van Cibap Next. Vervolgens ontvangt jouw bedrijf van ons de planning van de klassikale trainingsdagen in Zwolle.

Erkenning en waardering

Het is fantastisch dat jouw bedrijf gaat investeren in groei en onderscheidend vermogen. De SketchUp Pro gevorderde training wordt door toetsing en autorisatie vanuit SketchUp Nederland afgerond. Jouw bedrijf ontvangt van de trainer als afsluiting een Cibap Next badge / certificaat.

De kosten voor de training voor gevorderden in SketchUp Pro zijn €595 per deelnemer, deze kosten zijn inclusief:

 • 21% btw en licentie SketchUp Pro 2020.
 • eigen leeromgeving van Cibap Next en lesmateriaal
 • lunch tijdens de klassikale trainingsdagen

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen van om,- her- en bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Het volgen van de SketchUp Pro training voor gevorderden is alleen mogelijk als de SketchUp Pro basistraining bij één van de gecertificeerde trainingcenters in Nederland gevolgd is. Wanneer er nog niet eerder een officiële training van SketchUp Pro gevolgd is, is het zeer raadzaam om te starten met de SketchUp Pro basistraining.

Evenement-informatie

Startdatum 04-07-2024
Einddatum 11-07-2024
Max. deelnemers 10
Prijs per persoon €595,00
Locatie Zwolle - Cibap Next

Locatie-informatie - Zwolle - Cibap Next

Cibap Next (beste creatieve vakschool van Nederland) heeft in samenwerking met Eurosafe Solutions een trainingsaanbod SketchUp Pro ontwikkeld. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen:

SketchUp Pro specialisaties

Meer informatie: www.cibapnext.nl