• +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Categorie
Locatie
februari   2024
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

SketchUp Pro Gevorderden BIM (2-Daags)

locatie_cibap

12 & 19 november 2024 - Tweedaagse SketchUp Pro Special: BIM & Trimble Connect

Tijd: 09:00 - 17:00 uur (inclusief een heerlijke lunch)
Training Center: Cibap Next & ES Academy
Locatie: Yourmeeting | Dokter van Deenweg 162 | 8025 BM | Zwolle
Prijs: € 595,- excl. BTW voor: online leren (8-16 uur) + twee klassikale trainingsdagen (16 uur)
COVID-19: De tweedaagse 'SketchUp Pro Special: BIM & Trimble Connect-training' is een combinatie van leren in je eigen online leeromgeving van Cibap Next en twee klassikale trainingsdagen op een fraaie locatie in Zwolle. Op deze locatie wordt voldoende afstand gegarandeerd zodat je ontspannen kunt deelnemen aan de klassikale trainingen van Cibap Next. We verdelen de twee klassikale trainingsdagen over twee weken, zodat je tussendoor alle tijd hebt om lekker te oefenen en je vragen aan je trainer kunt terugkoppelen tijdens de klassikale trainingsdagen. Uiteraard is de trainer bij tussentijdse vragen ook bereikbaar voor jou.Tweedaagse SketchUp Pro Special: BIM & Trimble Connect
De training SketchUp Pro special BIM & Trimble Connect kan gevolgd worden als de basis en gevorderdentraining afgerond is. In de SketchUp Pro BIM & Trimble Connect specialisatie van Cibap Next gaan deelnemers zich verdiepen in de BIM werkmethodiek. Aan het einde van deze SketchUp Pro training is jouw bedrijf in staat om met SketchUp Pro volledig mee te draaien in een BIM werkomgeving. Ook is het mogelijk om modellen op te stellen volgens de Basis ILS voor een integrale samenwerking in het platform als Trimble Connect.

Benieuwd hoe werken met BIM eruit ziet? Kijk dan onderstaand filmpje.

In deze training vertellen we over

 • Het voorbereiden van een project in SketchUp
 • Het toepassen de BIM werkmethodiek
 • Het gebruik van de outliner in combinatie met BIM
 • De theorie achter BIM
 • BIM in de praktijk
 • Uitvoeren van clashdetecties
 • Taken toewijzen in het BIM proces
 • Op de juiste manier werken volgens de Basis ILS
 • Hoe de juiste entiteiten toe te passen
 • Het werken met Trimble Connect
 • Waar jouw bedrijf op moet letten: de do’s en don’t’s
 • En verder alles wat jouw bedrijf moet weten om BIM toe te passen in het werkveld!

Cibap Next stemt vóór de start een persoonlijke ontwikkeldoel voor deze training af. Zo zijn we in staat de SketchUp Pro thuiswerkopdrachten volledig op maat aan te bieden met het oog op jouw (toekomstige) werkveld. Op deze manier creëren we een échte win-win situatie.

De SketchUp Pro BIM & Trimble Connect special is blended learning:

 • 8 tot 16 uur leren in je eigen online leeromgeving van Cibap Next
 • Twee klassikale trainingsdagen in Zwolle incl. heerlijke lunch

Voordat deelnemers beginnen aan de klassikale trainingsdagen dienen ze eerst het online gedeelte te hebben afgerond. Zo hebben de deelnemers de basis van het BIM proces onder de knie. Twee weken voordat de fysieke trainingsdagen plaatsvinden, krijg je toegang tot de online leeromgeving.

De trainer en trainingsmaterialen
De SketchUp Pro basistraining wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer van SketchUp Pro Nederland. Alle trainingsmaterialen, ook oefenbladen, worden online verstrekt. Als naslagwerk, na je laatste trainingsdag, kunnen deelnemers nog één jaar gebruik maken van de online leeromgeving van Cibap Next.

Softwareprogramma
Om deel te nemen aan dit trainingsprogramma is een eigen laptop, een tweede scherm (bijvoorbeeld een tablet) en een licentie van SketchUp Pro 2020 nodig. Mocht jouw organisatie nog geen licentie hebben, dan is deze te bestellen via SketchUp Pro 2020 in de online leeromgeving van Cibap Next. De meerwaarde hiervan is dat de reseller (in het geval van Cibap Next is dit ITCAD) je eerste aanspreekpunt is voor support. Bijvoorbeeld bij installatie problemen of problemen die zich voordoen bij het gebruik van de software die leiden tot een crash, kun je contact met hen opnemen.

Nadat de aanmelding definitief is, ontvangen de deelnemers de inloggegevens van de online leeromgeving. Het tweede scherm is handig voor het online gedeelte van de training. Zo kun je werken in de leeromgeving én tegelijkertijd werken in SketchUp Pro. Een stuk efficiënter.

Aantal deelnemers
Het aantal deelnemers per training is minimaal 6 tot maximaal 10 deelnemers. Zo blijft de persoonlijke aandacht voor de deelnemers gegarandeerd. Vanuit Cibap Next én de trainer vinden wij dit ontzettend belangrijk voor jouw ontwikkeling.

Startdatum trainingsaanbod SketchUp Pro BIM & Trimble Connect specialisatie
In eerste instantie kunnen de deelnemers zelf starten in de online leeromgeving van Cibap Next. Vervolgens ontvangt iedereen van ons de planning van de klassikale trainingsdagen in Zwolle.

Erkenning en waardering voor jou
Het is fantastisch dat jouw bedrijf gaat investeren in groei en onderscheidend vermogen. De SketchUp Pro LayOut wordt door toetsing en autorisatie vanuit SketchUp Nederland afgerond. Deelnemers ontvangen van de trainer als afsluiting een Cibap Next badge / certificaat.

De kosten voor de SketchUp Pro BIM & Trimble Connect specialisatie zijn €595 per deelnemer.

 • Excl. 21% btw en licentie SketchUp Pro 2020.
 • Incl. eigen leeromgeving van Cibap Next en lesmateriaal
 • Incl. lunch tijdens de klassikale trainingsdagen

Tip: werkgevers, werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle (19 gemeenten) kunnen een aanvraag doen bij het Ontwikkelfonds Regio Zwolle en (deels) bekostiging ontvangen voor bijscholing. Lees hier meer over mogelijkheden.

Interesse in SketchUp Pro BIM & Trimble Connect specialisatie of LayOut training?
Interesse in de SketchUp Pro BIM & Trimble Connect specialisatie of LayOut training? Heb je een prangende vraag? We horen het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent COVID-19.

Evenement-informatie

Startdatum 12-11-2024
Einddatum 19-11-2024
Max. deelnemers 10
Prijs per persoon €595,00
Locatie Zwolle - Cibap Next

Locatie-informatie - Zwolle - Cibap Next

Cibap Next (beste creatieve vakschool van Nederland) heeft in samenwerking met Eurosafe Solutions een trainingsaanbod SketchUp Pro ontwikkeld. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen:

SketchUp Pro specialisaties

Meer informatie: www.cibapnext.nl