• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Authorized Training Centers

Volgt u een training bij een SketchUp Authorized Training Center, dan leert u efficiënter en effectiever met SketchUp Pro te werken. Veel organisaties bieden training aan voor deze software, maar alleen de trainingsaanbieders die gecertificeerd zijn voldoen aan de strenge kwaliteitsstandaarden van SketchUp Pro.

In Nederland en België vindt u reeds diverse Authorized Training Centers voor SketchUp Pro. Deze trainingscentra zijn door importeur Design8 bv gecertificeerd om SketchUp Pro Authorized Training te mogen bieden. De certificering vindt elk jaar opnieuw plaats, waardoor een Authorized Training Center altijd op de hoogte is van de laatste versie van SketchUp Pro.

Een trainer van een SketchUp Pro Authorized Training Center:

  • Heeft een uitmuntende kennis van SketchUp Pro en LayOut;
  • Wordt ieder jaar dan wel per nieuwe versie gecertificeerd door SketchUp Pro importeur Design8 bv;
  • Scoort gemiddeld een ruime voldoende op basis van de evaluaties van de cursist;
  • Gebruikt gecertificeerd trainingsmateriaal;
  • Leidt een training op een juiste, professionele en empathische manier.

Trainingsprogramma

 

 SketchUpleren.nl is een initiatief van SketchUp Pro importeur Design8 bv om de gebruikers van de software kwalitatief goede training te bieden. In samenwerking met de ontwikkelaar van SketchUp Pro, Trimble Navigation Ltd., is er daarom een trainingsprogramma samengesteld dat voldoet aan de strenge kwaliteitsstandaarden van de ontwikkelaar van de software. 

De Cursist

 

  Als cursist van een Authorized Training Center volgt u dus training die voldoet aan de kwaliteitsstandaarden van ontwikkelaar van de software. U ontvangt na afloop een officieel erkend certifcaat, welke gebaseerd is op de daarvoor geldende versie van SketchUp Pro. Dit kan mooi op uw CV staan, maar het kan er ook voor zorgen dat u een streepje voor heeft op uw concurrenten!  

Meer Informatie

 

  Neem voor meer informatie contact op met importeur Design8 bv of raadpleeg een Authorized Training Center bij u in de buurt.