Design8 bv
Bij SketchUp Pro importeur Design8 kennen we alle ins en outs van onze software. Daar staan we voor. Het is de manier om u de service te bieden die u wenst. Doordat we alle kennis in huis hebben, kunnen we ook verschillende soorten training bieden. Van het starten met het pakket tot het dieper induiken op de software; Design8 biedt altijd een training die bij u past.
Meer informatie over Training Center...

CADkoop Nederland B.V.
Als gecertificeerd trainingscenter bieden wij u trainingen aan voor SketchUp Pro, maar ook voor o.a. Autodesk software, V-Ray, Artlantis en Rhino. Met dit aanbod is CADkoop Nederland B.V. de specialist op het gebied van cursussen met het meest uitgebreide aanbod. Alle cursussen zijn Nederlandstalig en van basis tot gevorderde, een cursus op maat óf een online training: bij CADkoop Nederland B.V. kunt u terecht!
Meer informatie over Training Center...

VMV cad-adviseurs bv
Ons trainingscentrum is gelegen in het hart van kennisstad Delft, uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. In onze cursusruimte werkt u zelf op een “state-of-the-art” laptop terwijl u meekijkt naar een projectie van het beeldscherm van de docent. Wij maken gebruik van een door ons zelf gemaakt cursusboek met heel veel afbeeldingen om u goed door de verschillende commando’s heen te loodsen.
Meer informatie over Training Center...
EnyaCAD
Vanaf 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van specifieke, praktijkgerichte SketchUp, SU Podium, V-Ray, Vectorworks, CINEMA 4D en Adobe trainingen. Wij hebben afgelopen 22 jaar heel veel bedrijven training gegeven en sinds 2006 ook in SketchUp. De trainer kan tijdens de training alle 27 inch computerschermen Apple of Windows van de cursisten zien, zodat de snelheid en instructies van de training afgestemd kunnen worden op de cursisten.
Meer informatie over Training Center...
SketchUpExpert.com
SketchUpExpert.com is een SketchUp Authorized Training Center en verzorgt verschillende levels van trainingen voor mensen die SketchUp willen leren.
Meer informatie over Training Center...
CADez BV
CADez BV ontvangt u in een speciaal ingerichte trainingsruimte met grote beamer projectie. U oefent zelf met een supersnel werkstation en 24 inch scherm aan een ruim bureau. U mag ook uw eigen laptop meenemen.
Meer informatie over Training Center...
SketchUp3D.be
Al meer dan 10 jaar verzorgen wij verschillende vormen van SketchUp training. Er wordt vooral aandacht besteed aan het individuele aspect. We geven onze SketchUp trainingen dan ook steeds in beperkte groep met maximaal 4 deelnemers. Hiermee garanderen we individuele aandacht en voldoende ruimte voor vragen.
Meer informatie over Training Center...

C3A nv
C3A verzorgt al vanaf 2005 ook heel wat ondersteuning rond SketchUp Pro: jaarlijks worden een tiental tweedaagse cursussen SketchUp Pro voor SketchUp-starters verzorgd, samen met regelmatige introductie- en vervolmakings-workshops. Naast een gestroomlijnde werkmethodiek met de bijhorende Nederlandstalige handleidingen stelt C3A ook een uitgebreide gelocaliseerde SketchUp-bibliotheek beschikbaar aan alle C3A-SketchUp-users.
Meer informatie over Training Center...